Hem » AGILITY GRUNDKURS – Fulltecknad

AGILITY GRUNDKURS – Fulltecknad

För hundar från 12 månaders ålder.

Grundkurs i agility innebär att vi börjar från början med att du som förare får lära dig att träna din hund i agility.

Vi tränar kontakt, belöningsteknik och samarbete. Vi kommer att koncentrera oss på hopphinder och tunnlar och grunderna i handling (hur hunden styrs) men också börja “grunda” för slalom och balanshinder.

Kursen innehåller både teori och praktisk träning och du behöver träna mellan kurstillfällena.

Träningen anpassas efter varje ekipage, och din hund behöver kunna vara lös bland andra hundar utan att vilja springa fram och slåss.
Vi jobbar mycket med att få trygga och självsäkra hundar och så klart med glädje och fart. Agility ÄR glädje!Zia kontaktflt

Kurskvällar:
Start onsdag 12/8 17.00 -19.00 och ytterligare 4 träffar,
ons 19/8 17.00 – 19.00
ons 26/8 17.00 – 19.00
ons 2/9 17.00 – 19.00
ons 16/9 17.00 – 19.00

Kursavgift: 1000 kr för medlemmar i WBK,  1200 kr för medlem i annan lokalklubb inom SBK.
Du måste vara medlem i SBK, hunden måste vara minst ett år gammal och den ska kunna vara lös med andra hundar i närheten.

Instruktör: Ida Ihr

Min 4 – Max 6 ekipage

OBS! Anmäl dig i formuläret nedan – när det har gått iväg till oss får du ett autoreply till din mail. Om det inte kommer, så anmäl igen.

Anmälan till denna kurs är stängd