Hem » AKTUELLT

AKTUELLT

mote_pixabay_com

På förekommen anledning informeras här om medlemmarnas beslut att ha öppna grindar på klubben: 

På medlemsmötet den 29/11 2016 bestämdes att grindarna på klubben ska vara låsta i öppet läge.
Detta för att området inte ska missbrukas och användas som hundrastgård. Det gäller både upp mot parkeringen och mitt emot stugan mot ängen/vassen. De medlemmar som vill kunna stänga grindarna när man tränar sin hund kan få koden genom att ringa eller skicka mail till kassor(at)waxholmsbk.se
Alla medlemmar behåller sedan koden för sig själva. Vi förutsätter att alla medlemmar hjälps åt att sköta om klubbområdet, är rädda om utrustningen och plockar upp efter sin hund om en ”olycka” sker inne på området.
Alla rastar sina hundar utanför området innan träning och plockar upp även där.

ALLA medlemmar har haft möjlighet att komma på mötet för att påverka i frågan och beslutet är taget i demokratisk ordning. Har du synpunkter/klagomål så vänd dig till klubbens ordförande med dessa. 

Tyvärr förekommer det att vissa använder vårt område som hundrastgård, vilket inte är acceptabelt. Vi låser därför grindarna i öppet läge och ber alla medlemmar vara vänliga och upplysa gäster om att rastning av hundar sker utanför området innan träningen påbörjas.

Det finns ingen som har ensamrätt till planen och du ska alltid vara beredd på att det kommer in ett annat ekipage när du tränar, så om du inte har en tillförlitlig inkallning på hunden så har du långlina på och tränar detta. Du låter inte hunden vara längre bort från dig än att du kan stoppa den i linan. 

Naturligtvis visar vi alla varandra respekt och ingen hund ska behöva bli skrämd av någon annan. 

Inkallning i full fart