Hem » KOM IGÅNG MED SPÅR

KOM IGÅNG MED SPÅR

De flesta hundar älskar att spåra och följa markvittringen efter en försvunnen person…
En hund som spårtränas övar upp sin koncentrationsförmåga. Hunden tränar samtidigt sin kropp och sina muskler på ett funktionellt sätt. Som förare blir man skicklig på att läsa hundens beteende. Ett spår påverkas av väder, vind, tid, andra djur och människor som rör sig och det skapar förstås svårigheter för hunden och då krävs det att föraren kan läsa hunden och se när den går rätt och när den kanske väljer att följa ett annat spår.

I den här kursen lär du dig grunder och baskunskaper för att kunna fortsätta träningen på egen hand och med likasinnade. Det kommer ni ha glädje av i många år framöver!

Nybörjarnivå – inga förkunskaper krävs.

Start med en teorikväll utan hund den 21/9 19.00 – 21.00
Vi Corona-säkrar och begränsar antalet personer till max 1/hund i stugan.

Sedan praktik 26/9, 24/10 och 14/11 kl. 9.00 – 14.00

Medlemskap i SBK krävs.
Pris: 2300 kr för medlem i WBK, 2500 kr för medlem i annan lokalklubb.
En kursavgift/ekipage, dvs 1 förare och 1 hund.

Max 6 deltagare
Instruktör: Lotta Berntson

OBS – när du fyllt i anmälningsformuläret och skickat in det ska du få ett bekräftelsemail att din anmälan gått fram. Om du inte fått det inom några minuter så anmäl dig på nytt. Du måste fylla i alla obligatoriska fält (markerade med *) nedan.

Anmälan till denna kurs är stängd