Hem » ALLMÄNLYDNAD grund Fulltecknad

ALLMÄNLYDNAD grund Fulltecknad

För dig som vill träna allmänlydnad med din hund och få en roligare tillvaro tillsammans. boxer
Vi kommer att träna på att uppföra sig väl i vardagliga situationer, att vara lugn och fokuserad, att kunna gå i koppel även vid möten med annan hund, att kunna sitta och ligga kvar, komma på inkallning med mera.

Start måndag den 3/10 2022 kl. 19.00 – 20.30, kommande träffar 10/10, 17/10, 24/10 och 31/10 samma tider.

Instruktör: Annika Hamilton, avtalsinstruktör i klubben och Maria Johansson, SBK instruktör

Minst 4, max 8 deltagande hundar

Pris: 1200 kr för medlem i WBK, 1400 kr för medlem i annan lokalklubb. (Medlemskap i SBK är obligatoriskt.)
Hunden ska vara vaccinerad mot valpsjuka och helst även mot parvovirus och smittsam leverinflammation.

OBS! Naturligtvis håller vi avstånd till varandra och stannar hemma vid sjukdomssymptom, Corona finns ju fortfarande.

Du betalar din kursavgift (och ev medlemsavgift – läs mer om medlemskap här >>) till klubbens bankgiro: 254-3429 innan kursstart
Kursen är fulltecknad! Om du vill anmäla dig som reserv skicka ett mail till utbildning@waxholmsbk.se