Hem » KM PÅ WBK

KM PÅ WBK

Nu drar vi igång igen med vårt eget KM!

Dvs ett klubbmästerskap där vi på ett lättsamt sätt provar på fyra olika grenar inom hundsporten under ett antal tisdagskvällar. Man provar en gren ena tisdagen och nästa tisdag har vi KM i den grenen. Följande tisdag är det dags för nästa gren…. Osv. Jättekul sätt att lära känna lite klubbkompisar och samtidigt prova lite nya skojiga saker tillsammans med din vovve!I år är grenarna Agility, Rallylydnad, Hoopers och Nose Work! Först ut är Agilityn. Kl 19 den 7 september träffas vi på klubben och provar på lite hopphinder och tunnlar. 14 september ordnar vi en blåbärsbana (bara hopp och tunnlar) som deltävling i KM:et. Alla kan delta förutsatt att du är medlem samt att hunden måste vara ett år för att få hoppa och frisk förstås. Anmäl dig via mail till ansvarig om du vill vara med, det underlättar vår planering. Det går bra att vara med på valfria tillfällen. Välkomna!
KLubbmästare år 2021 kommer att koras vid vårt medlemsmöte den 23/11.

7/9 Prova på Agility – anmälan till Helena Lagerroos
14/9 KM Agility – anmälan till Helena Lagerroos
21/9 prova på Rallylydnad – anmälan till Ewa Troëng
28/9 KM Rallylydnad – anmälan till Catarina Söderlind
5/10 prova på Hoopers – anmälan till Annika Hamilton
12/10 KM Hoopers – anmälan till Annika Hamilton
19/10 prova på Nose Work – anmälan till Bitte Hårdsten
26/10 KM Nose Work – anmälan till Bitte Hårdsten

Läget i KM just nu:

KM-del-1

2020 års klubbmästare är…

Johanna Rudemyr Syla och Fass,
tätt följda av Johanna själv med sin andra hund Diva.

På tredje plats kom Margaretha Holtman och Kelly

2019 års Klubbmästare på WBK är ….

… Annika Hamilton och Koy,
tätt följda av Bitte Hårdsten och Pricken.
På tredje plats kom Yamile Larsson och Eevee (saknas på bilden).

Vinnare av 2018 års KM blev Yamile och Flamma. På andra plats kom Rosie och Sheena och på tredje plats Bitte och Pricken. Grattis!

Vid klubbmötet den 29/11 kl. 19.00 korades 2016 års Klubbmästare på WBK. På delad första plats kom Sharon och Sheena – båda med matte Rosie Dahle. STORT GRATTIS TILL ER ALLA TRE!

GRATTIS IDA OCH SMILLA
– Årets klubb-mästare 2017!