Hem » UNGHUNDSKURS – Fulltecknad

UNGHUNDSKURS – Fulltecknad

Har din söta valp utvecklats till en odåga och blivit mer vild än tam? Har den plötsligt fått “kottar i öronen” och struntar blankt i vad matte/husse säger? Drar i kopplet, kastar sig fram mot mötande hundar, jagar katter  osv.???

Eller vill du bara fortsätta träningen efter att den roliga valpkursen tagit slut?

Lugn… Det finns hjälp att få…

På vår unghundskurs fortsätter vi inlärningen och individanpassar naturligtvis träningen efter varje ekipage.

Vi tränar för att bygga en stabil och trygg relation och få en väl fungerande kommunikation mellan hund och förare, vilket ger en god grund för en härlig framtid tillsammans oavsett vad ni vill ägna er tid åt.

Start den 5/11 kl. 18.00 – 20.00. Följande träffar: 12/11, 19/11 kl. 18.00 – 20.00 och ett dubbelpass den 24/11 (tid meddelas senare)

Instruktör:  Åsa Klint, SBK lärare och avtalsinstruktör på klubben.

Pris: 1500 kr för medlem i WBK, 1700 kr för medlem i annan lokalklubb i SBK. Avgiften avser en hund och en människa, men är ni fler i familjen som vill delta som åhörare så går det bra. Medföljande behöver dock vara familjemedlem eller SHU-medlem om det är ett barn. Meddela oss via e-post till utbildning(at)waxholmsbk.se

Endast anmälan till reservplats är möjligt via e-post till utbildning(at)waxholmsbk.se