Hem » NOSE WORK Fortsättningskurs, inomhus- & behållarsök – FULLTECKNAD!

NOSE WORK Fortsättningskurs, inomhus- & behållarsök – FULLTECKNAD!

nosDetta är kursen för dig som gått en grundkurs och har en hund som lärt sig identifiera doften av eukalyptushydrolat.

Vi kommer att jobba vidare med inomhus- och behållarsök och vi stegrar successivt svårigheterna utifrån de deltagande ekipagens kunskaper och önskemål. Vi kommer också att träna in doften av lagerblad och jobba med olika typer av störningar.

Din hund bör vara bekväm att arbeta i närheten av andra hundar eftersom det är relativt trångt inne i stugan så här års.

5 träffar kl. 19 – 21 med start onsdag den 6 februari och sedan den 13/2, 20/2, 27/2 och 6/3 – DENNA KURS ÄR FULLTECKNAD!

Max 6 deltagare

Medlemskap i SBK krävs.

Pris: 1500 kr/medlem i WBK, 1700 kr/person om medlem i annan lokalklubb. (Priset avser en hund och en människa. Ev medföljande familjemedlem betalar halv kursavgift + familjemedlemskap)