Hem » CLINIC MED EVA BODFÄLDT

CLINIC MED EVA BODFÄLDT

Den 4 maj kommer Eva Bodfäldt till WBK och håller 2 st clinics

Kl. 9.00 – 12.00 “Från grundläggande följsamhet till fotgående på tävling”

Kl. 13.00 – 16.00 “Från skvaller till pålitlig inkallning”

Eva instruerar, visar med sina egna hundar, svarar på frågor samt coachar några deltagare med hund som vi alla får titta på och lära av. Vill du delta med hund? Ange det i formuläret nedan så är du med i lottdragningen om platserna.

Innehållet är anpassat för att passa alla olika hundägare som gillar att träna sina hundar och meningen är att du ska få med dig massor av tips och idéer till din fortsatta träning, oavsett vilken nivå ni ligger på.

Eva Bodfäldt är en av Sveriges mest kända utbildare, föreläsare och författare. Under närmare 35 års verksamhet har hon utbildat hundägare på alla nivåer. Från förstagångshundägare till erfarna tävlingsförare och dem vars hundar har speciella inriktningar eller problem. Eva arbetar för att i första hand uppmärksamma och belöna rätt beteenden hos hunden hellre än att åtgärda felbeteenden genom förbud och korrigeringar. Belöningsbaserad träning – och att varje hund är en individ – är två grundstenar i hennes träningsfilosofi.

Delta i en clinic – 500 kr/person, eller båda för 900 kr/person.

Medtag egen lunch – micro finns. Fika finns att köpa på klubben.

Anmälan i formuläret nedan senast den 13 april. WBKs medlemmar har förtur till platserna.

Anmälan är bindande men du kan själv sälja din plats om du skulle bli sjuk eller få förhinder.

Anmälan till clinic med Eva Bodfäldt

Delta i en clinic för 500 kr/person eller båda för 900 kr/person. Anmälan är bindande så du får själv sälja din plats om du får förhinder.
  • Clinic 1, 9 - 12 "Från grundläggande följsamhet till fotgående på tävling" Clinic 2, 13 - 16 "Från skvaller till pålitlig inkallning Delta i en clinic för 500 kr/person, eller båda för 900 kr/person.
  • Vi samarbetar med Studiefrämjandet i vår kursverksamhet och du registreras som cirkeldeltagare i deras register. Vi använder också ditt personnummer vid kontroll av medlemskap i SBK.
    Medlemskap i SBK-klubb krävs men WBK:s medlemmar har förtur till platserna.
  • Om du anmäler intresse av att delta med hund så vill vi veta vad du skulle vilja ha hjälp med. Om det är flera med likartade önskemål så lottar vi ut platserna.