Hem » AGILITY GRUNDKURS

AGILITY GRUNDKURS

För hundar från 12 månaders ålder.

Grundkurs i agility innebär att vi börjar från början med att du som förare får lära dig att träna din hund i agility.

Vi tränar kontakt, belöningsteknik och samarbete. Vi kommer att koncentrera oss på hopphinder och tunnlar och grunderna i handling (hur hunden styrs) men också börja “grunda” för slalom och balanshinder.

Kursen innehåller både teori och praktisk träning och du behöver träna mellan kurstillfällena.

Träningen anpassas efter varje ekipage, och din hund behöver kunna vara lös bland andra hundar utan att vilja springa fram och slåss.
Vi jobbar mycket med att få trygga och självsäkra hundar och så klart med glädje och fart. Agility ÄR glädje!Zia kontaktflt

Kvällstid kl. 18.30 – 20.45

Kurskvällar:

OBS framflyttad kursstart:
Start Torsdag 2/5  och ytterligare 5 träffar, samma tid varje tillfälle
Tis 7/5
Tis 14/5
Tis 21/5
Tis 28/5
Tis 4/6

Kursavgift: 1200 kr för medlemmar i WBK,  1400 kr för medlem i annan lokalklubb inom SBK.
Du måste vara medlem i SBK, hunden måste vara minst ett år gammal och den ska kunna vara lös med andra hundar i närheten.

Instruktör: Rosie Dahle

Min 4 – Max 8 ekipage