Hem » VÄLKOMMEN TILL NOSA-CUPEN 2020!

VÄLKOMMEN TILL NOSA-CUPEN 2020!

Under fyra tillfällen har du som är medlem i WBK möjlighet att komma och delta i nose work på din hemmaklubb. Varje datum anordnas två olika sök, alltså totalt åtta “klasser” och du samlar poäng enligt följande:

• Delta = 1 poäng
  • Hitta inom maxtiden = 2 poäng
  • Hitta inom maxtiden utan några avdrag = 3 poäng
  • Vinna klassen = 4 poäng

Vi använder bara eukalyptus. Avdrag ges enligt gällande tävlingsregler: hunden kissar på sökområden, drag i kopplet för att rätta hunden, hunden tar bort doftgömman, föraren tappar godis på sökområden och man får inte belöna hunden närmare än 2 meter från doften.

Avdragen används endast för att avgöra vilken av ovanstående poängnivåer ekipaget hamnar på. Man får alltid slutföra ett sök inom maxtiden.

Datum:

Onsdag 1 april kl 18
Inomhus- och behållarsök

Onsdag 15 april kl 18
Utomhus- och fordonssök

Söndag 26 april kl 10.30
Fordon- och inomhussök

Lördag 9 maj kl 10.30
Utomhus- och behållarsök

Varje förare har rätt att anmäla en hund, i mån av plats kan samma förare få delta med flera hundar (detta meddelas i.s.f. senast dagen innan aktuellt datum). Kostnad: 40 kr/ tillfälle. Betala till vår kassör Bengt på swich 0706266852 eller bg 254-3429 märk med cup 2020 och namn

Anmäl dig till samtliga datum och klasser eller bara några. Maila till bitte.hardsten(at)telia.com senast den 11/3.

Har du inte fått en bekräftelse på att mailet har gått fram inom ett dygn så ring Bitte 0769465377

Välkomna! 🙂