Hem » NOSE WORK-CUP PÅ WBK!

NOSE WORK-CUP PÅ WBK!

Välkommen på inofficiell Nose Work Cup på WBK!

Under fyra tillfällen har du som medlem i WBK möjlighet att komma och delta i nose work på din hemmaklubb. Inget krav på doftprov men du måste ha gått kurs i nose work och din hund ska kunna känna igen eukalyptus doften utan hjälp av godis. Se det som en träningstävling – alla kan vara med.

Vid varje datum anordnas två olika sök, alltså totalt 8 sök. Du samlar poäng enligt följande:

Du får 4 poäng om du vinner ett sök (felfri och bäst tid)
Du får 3 poäng om du klarar under maxtid och felfri, placering efter tid
Du får 2 poäng om du klarar under maxfri men med något fel t.ex. kissar, krafsar ner gömman, matte drar i kopplet. Placering efter tid.
Du får 1 poäng om du deltar i ett sök (även över maxtid)
Du får noll om du inte deltar i ett sök (frånvarande/avstår)

Vi använder bara eukalyptushydrolat i söken.  Avdrag ges enligt gällande tävlingsregler www.snwk.se avdragen används endast för att avgöra vilken av ovanstående poängnivåer ekipaget hamnar på.

Datum:
måndag 19/8 utomhussök och fordonssök    kl 17.00 -19.00
måndag 2/9  inomhussök och behålla sök    kl 17.00 – 19.00
lördag  21/9 inomhus och fordonssök      kl 10.30 – 12.00
söndag 29/9 utomhussök och behålla sök    kl 10. 30 – 12. 00

I mån av plats kan samme förare få delta med flera hundar (meddelas i så fall senare till dem som anmält intresse).

Kostnad 20 kr/sök alltså 160 kr för deltagande i samtliga sök. Du betalar vid anmälan till klubbens Bg: 254-3429 eller via swish inför varje tillfälle. (Vi betalar inte tillbaka om du fått förhinder, men det är mycket möjligt att någon annan vill köpa din startplats om du meddelar i god tid.) Avgifterna används till priser.

Priser till 1:an,  2:an och 3:an i varje deltävling och självklart till total vinnaren.

Vid ev frågor ring Bitte på 0769465377.

Anmälan till NW Cup 2019

Markera vilka datum du har för avsikt att delta. Om du får förhinder är vi tacksamma för meddelande via mail eller vår FB-grupp.
  • Exempelvis om hunden är reaktiv och behöver extra utrymme.
  • Anmälan av ytterligare hund i cupen kan komma att bli aktuellt i mån av plats. Vi hör av oss i så fall till dem som angett intresse här.