Hem » NOSE WORK-CUP PÅ WBK!

NOSE WORK-CUP PÅ WBK!

Välkommen på inofficiell Nose Work Cup på WBK!

Under fyra tillfällen har du som medlem i WBK möjlighet att komma och delta i nose work på din hemmaklubb. Inget krav på doftprov men du måste ha gått kurs i nose work och din hund ska kunna känna igen eukalyptus doften utan hjälp av godis. Se det som en träningstävling – alla kan vara med.

Vid varje datum anordnas två olika sök, alltså totalt 8 sök. Du samlar poäng enligt följande:

Du får 4 poäng om du vinner ett sök (felfri och bäst tid)
Du får 3 poäng om du klarar under maxtid och felfri, placering efter tid
Du får 2 poäng om du klarar under maxfri men med något fel t.ex. kissar, krafsar ner gömman, matte drar i kopplet. Placering efter tid.
Du får 1 poäng om du deltar i ett sök (även över maxtid)
Du får noll om du inte deltar i ett sök (frånvarande/avstår)

Vi använder bara eukalyptushydrolat i söken.  Avdrag ges enligt gällande tävlingsregler www.snwk.se avdragen används endast för att avgöra vilken av ovanstående poängnivåer ekipaget hamnar på.

Datum:
måndag 19/8 utomhussök och fordonssök    kl 17.00 -19.00
måndag 2/9  inomhussök och behålla sök    kl 17.00 – 19.00
lördag  21/9 inomhus och fordonssök      kl 10.30 – 12.00
söndag 29/9 utomhussök och behålla sök    kl 10. 30 – 12. 00

I mån av plats kan samme förare få delta med flera hundar (meddelas i så fall senare till dem som anmält intresse).

Kostnad 20 kr/sök alltså 160 kr för deltagande i samtliga sök. Du betalar vid anmälan till klubbens Bg: 254-3429 eller via swish inför varje tillfälle. (Vi betalar inte tillbaka om du fått förhinder, men det är mycket möjligt att någon annan vill köpa din startplats om du meddelar i god tid.) Avgifterna används till priser.

Priser till 1:an,  2:an och 3:an i varje deltävling och självklart till total vinnaren.

Vid ev frågor ring Bitte på 0769465377.

Anmälan till denna cup är stängd