Hem » KM PÅ WBK

KM PÅ WBK

2019 års Klubbmästare på WBK är ….

Tanken är att alla ska kunna delta – oavsett om man provat på sporten tidigare eller ej. Reglerna är enkla och man förbereder sig bäst genom att delta på prova på-träffen tisdagen före respektive KM-deltävling.

Alla som deltar får ett poäng – oavsett resultat.
1:a placeringen i deltävlingen får dessutom 4 poäng
2:a placeringen får 3 poäng och
3:e placeringen får 2 poäng.

Boka in tisdagskvällarna i höst till skojiga aktiviteter på klubben!

De grenar som ingår i vårt KM är Agility, Rally, Lydnad och Nosework.

Välkomna!

Preliminärt program: Om du som ansvarig inte kan den här dagen ber vi att du byter med någon annan och hör av dig för uppdatering av info.

Vi startar 19.00 alla kvällarna och vi vill att du föranmäler att du kommer senast dagen innan via mail till adressen nedan.

27/8 Prova på lydnad; Ansvarig Lotta B anmälan till berntsonlotta(at)gmail.com

3/9 KM-deltävling lydnad; Ansvarig Lotta B/Helen Eimar anmälan till berntsonlotta(at)gmail.com

10/9 Prova på agility; ansvarig Anneli; anneli.lindkvist(at)yahoo.com

17/9 KM-deltävling agility; Ansvarig Anneli; anneli.lindkvist(at)yahoo.com

24/9 Prova på rallylydnad; Ansvariga Catarina/Anna-Lena; annalenapersson1(at)outlook.com

1/10 KM-deltävling rallylydnad; Ansvariga Catarina/Anna-Lena annalenapersson1(at)outlook.com

8/10 Prova på nose work; Ansvarig: Bitte Hårdsten; bitte.hardsten(at)telia.com

15/10 KM-deltävling nose work; Ansvarig: Bitte Hårdsten; bitte.hardsten(at)telia.com

Efter deltävling 3 leder Annika och Koy med 15 poäng, före Bitte och Pricken med 9 poäng och Yamile och Eevee som har 7 poäng.
Missa inte den rafflande fortsättningen….

… Och vinnare av 2018 års KM blev Yamile och Flamma. På andra plats kom Rosie och Sheena och på tredje plats Bitte och Pricken. Grattis!

Vid klubbmötet den 29/11 kl. 19.00 korades 2016 års Klubbmästare på WBK. På delad första plats kom Sharon och Sheena – båda med matte Rosie Dahle. STORT GRATTIS TILL ER ALLA TRE!

GRATTIS IDA OCH SMILLA
– Årets klubb-mästare 2017!