Hem » GEMENSAMMA AKTIVITETER

GEMENSAMMA AKTIVITETER

Vill du hänga med på gemensamma hundpromenader? Den sista lördagen varje månad går vi aktiva hundpromenader tillsammans. Genom att gå bredvid/nära varandra och småprata under promenaden tränar vi hundarna till att uppföra sig väl i grupp och att “gå fint i koppel”, vi stannar och gör aktiveringsövningar och pratar lite allmänt om hundträning och specifikt om vissa övningar, man kan ställa frågor och få tips och idéer av varandra. Kort sagt vi har trevligt, utbyter erfarenheter och idéer och har kul. Medtag fika/matsäck till dig själv och din hund.

Nästa promenad 2019: 27 april, Ann Lodén leder oss runt Angarnsjöängen. Samling kl. 10 vid parkeringen Örsta. Ta med fika.

Kommande promenader: 25 maj och 29 juni, alla med samling kl. 10.00

Samlingsplats meddelas också på klubbens FB-sida, där kan du också föranmäla ditt deltagande.

Välkommen!

WBK har också en FB-grupp där våra medlemmar kan kommunicera med varandra och med kort varsel föreslå tid och plats för gemensam träning, promenader eller annat kul. Gå gärna med där och håll dig ajour med vad som händer.

Välkommen!

Under 2019 fyller WBK 50 år och vi planerar ett antal olika arrangemang
och Trivsel- och medlemsvårdsgruppen håller ihop planeringen av ett flertal. Gruppen är öppen för alla som vill vara med – tillfälligt eller tillsvidare och du kan ta en liten eller stor uppgift, ensam eller tillsammans med någon annan. Allt är möjligt!

pyssel3

Ibland får vi för oss att göra pysselkvällar, loppisar och annat kul också, som är öppet för alla som vill vara med. Även detta läggs ut på hemsidan och i FB-gruppen så håll ögonen öppna!

Här tillverkar vi hundleksaker.