Hem » GEMENSAMMA AKTIVITETER

GEMENSAMMA AKTIVITETER

Vill du hänga med på gemensamma hundpromenader? Den sista lördagen varje månad (ej mars 2018 då det är påskafton – då är alla välkomna på äggjakt och promenad på långfredagen istället) går vi aktiva hundpromenader tillsammans. Genom att gå bredvid/nära varandra och småprata under promenaden tränar vi hundarna till att uppföra sig väl i grupp och att “gå fint i koppel”, vi stannar och gör aktiveringsövningar och pratar lite allmänt om hundträning och specifikt om vissa övningar, man kan ställa frågor och få tips och idéer av varandra. Kort sagt vi har trevligt, utbyter erfarenheter och idéer och har kul. Medtag fika/matsäck till dig själv och din hund.

28/4 2018 kl. 10.00, Madeleine Ygberg o Bitte Hårdsten
26/5 2018 kl. 10.00, Margaretha Holtman o Anneli Lindkvist

Samlingsplats meddelas på klubbens FB-sida, där kan du också föranmäla ditt deltagande.

Välkommen!

WBK har också en FB-grupp där våra medlemmar kan kommunicera med varandra och med kort varsel föreslå tid och plats för genmensam träning, promenader eller annat kul. Gå gärna med där och håll dig ajour med vad som händer.

Välkommen!

Under 2018 planerar vi ett antal olika arrangemang och Trivsel- och medlemsvårdsgruppen håller ihop planeringen av ett flertal.

Gruppen är öppen för alla som vill vara med – tillfälligt eller tillsvidare och du kan ta en liten eller stor uppgift, ensam eller tillsammans med någon annan. Allt är möjligt!

Anteckningar från planeringen inför Hundens dag i slutet av augusti 2018: Hundens dag 25 augusti 2018 _20180113

Nästa möte är den 3 maj  kl. 19.00 på klubben.

pyssel3

Ibland får vi för oss att göra pysselkvällar, loppisar och annat kul också, som är öppet för alla som vill vara med. Även detta läggs ut på hemsidan och i FB-gruppen så håll ögonen öppna!

Här tillverkar vi hundleksaker.